Новости и события

29.10.2018
Источник: УкрОборонПром

"ХКБМ ім. Морозова" передало війську перші сім БТР-4 з нової української бронесталі

"ХКБМ ім. Морозова" передало війську перші сім БТР-4 з нової української бронесталі

"Харківське конструкторське бюро ім. Морозова", щовходить до складу "Укроборонпрому", передало українському військуперші сім БТР-4, виготовлених з нової вітчизняної броні. Спецсталь пройшлаконтроль і приймання на всіх етапах виробництва.

За своїми характеристиками ця спецсталь відповідає найвищимсвітовим стандартам. Корпуси для БТР-4 виготовлені на Лозівськомуковальсько-механічному заводі. На сьогодні, у виробництві знаходяться близько40 таких корпусів, повідомляє прес-служба ЛКМЗ.

Для виконання завдань, що стоять перед підприємствами"Укроборонпрому" і ЛКМЗ, в 2018 році налагоджено виробничу коопераціюз виготовлення бронекомплектів і подальшого їх зварювання на "Заводі ім.Малишева", а також на ХКБМ та "Київському бронетанковомузаводі". Фахівці цих підприємств наразі працюють на ЛКМЗ, набуваючидосвіду для розгортання виробництва корпусів на своїх заводах.

Крім того, для залучення молодих фахівців за заявкою ЛКМЗ вЛозівському професійному ліцеї набрано групу учнів з дуальної формою навчання зпроведенням практичних занять на ЛКМЗ. Окрім того, ЛКМЗ спільно з ХКБМ інауково-дослідним інститутом конструкційних матеріалів "Прометей"налагодили технологію виготовлення корпусів з спецсталі марки "71".Це дає впевненість, що завдання, які стоять перед підприємствами з випускубронетехніки в 2019 році – будуть виконані.

Читайте также

Отправить запрос
Все поля - обязательные