Новости и события

09.10.2018
Источник: УкрОборонПром

"Укроборонпром" та "Excalibur" домовились про спільне постачання високотехнологічної продукції

"Укроборонпром" та "Excalibur" домовились про спільне постачання високотехнологічної продукції

9 жовтня 2018 року підписано Меморандум між ДК"Укроборонпром" та компанією "EXCALIBUR" (Чехія). Його мета– об’єднати зусилля української і чеської сторін з метою розробки, виготовленнята маркетингового просування інноваційної продукції у галузі бронетехніки.

Документ передбачає готовність обох сторін спільноздійснювати науково-технічну та дослідно-конструкторську діяльність, спрямовануна створення нових зразків військової техніки та озброєнь.

Співпраця ДК "Укроборонпром" та"EXCALIBUR" передбачає можливість спільного постачаннявисокотехнологічної продукції на ринки третіх країн.

На думку Генерального директора Укроборонпрому Павла Букіна,підписання Меморандуму із чеської компанією для Концерну є нагодою отриматистратегічного партнера на території країни-члена Альянсу.

"Це – можливість залучити фінансування та інвестиції удослідно-конструкторські роботи, профінансувати перспективні зразки, довести їхдо серійного виробництва. Це також – нагода сформувати інноваційні технологічніланцюги з модернізації нашої бронетехніки і розробки перспективнихзразків", – наголосив Павло Букін.

Читайте также

Отправить запрос
Все поля - обязательные