Новости и события

16.08.2018
Источник: УкрОборонПром

Єдина система прозорих закупівель та продажів – "Укроборонпром" оголошує кваліфікаційний відбір

Єдина система прозорих закупівель та продажів – "Укроборонпром" оголошує кваліфікаційний відбір
ДК "Укроборонпром" оголошує кваліфікаційний відбір учасників, які мають провести модернізацію системи прозорих закупівель та продажів. Ця система, побудована на останніх інноваційних рішеннях, стане  єдиною для всіх підприємств-учасників Концерну.

Критерії кваліфікаційного відбору були розроблені за результатами наради з представниками 8 найбільш потужних майданчиків електронних торгів, у якій взяло участь керівництво "Укроборонпрому" та Андрій Мотовиловець, операційний директор ДП "ProZorro.Продажі".

Нова модернізована система замінить різні електронні торговельні майданчики, які зараз використовуються на підприємствах. Вона має прозоро охопити комерційні, некомерційні та допорогові торги, мати механізми автоматизованого контролю, планування закупівельної діяльності, а також інші вимоги замовника.

У відповідності до умов проведення кваліфікаційного відбору, Концерн публікує критерії відбору та кваліфікаційні вимоги до електронного майданчика з організації проведення закупівель та продажів (посилання для завантаження).

Звертаємо увагу, що подання кваліфікаційних пропозицій здійснюється на e-mail control@ukroboronprom.com до 15:00 (за київським часом) 27 серпня 2018 року.  


Читайте также

Отправить запрос
Все поля - обязательные