Новости и события

08.08.2018
Источник: УкрОборонПром

"Завод ім. Малишева" розпочав виробництво першого експериментального корпусу бронетранспортера

"Завод ім. Малишева" розпочав виробництво першого експериментального корпусу бронетранспортера

На держпідприємстві "Завод ім. В.О. Малишева", щовходить до складу ДК "Укроборонпром", приступили до зварюванняпершого експериментального корпусу бронетранспортера БТР-4. У найближчий місяцьфахівці підприємства мають виконати масштабні роботи зі складання та зварюваннякорпусу. Наразі триває складання та зварка нижньої частини корпусу БТР-4.

Загалом зварювальники, слюсарі та інструментальники заводумають з’єднати понад 1700 деталей, з них більше 400 – броньованих. Роботаздійснюється під контролем військового представника замовника та за авторськогосупроводження конструкторів даного виробу.

По завершенні зварювання корпусу військові представникиперевірять всі передбаченні кресленнями розміри, після чого виріб пройдегідровипробування на якість зварних з’єднань, а також перевірку міцності бронішляхом обстрілу. 

У разі успішного проходження тестових випробувань першогоекспериментального виробу "Завод ім. Малишева" отримає дозвіл навиробництво і зможе приступити до серійного випуску корпусів бронетранспортерів.

Слід зазначити, що освоєння виробництва корпусів БТР-4"Заводом ім. Малишева" пов’язане зі збільшенням замовлення на цейбронетранспортер.

Раніше для серійного випуску БТР-4 на ДП "Харківськеконструкторське бюро з машинобудування імені О.О. Морозова" корпусивиробляв лише Лозівський ковальсько-механічний завод.

Наразі на ДП "Завод ім. Малишева", окрімвиробництва корпусу БТР-4, вже готуються до зварювання експериментальногокорпусу БТР-3.

Читайте также

Отправить запрос
Все поля - обязательные