Новости и события

26.04.2018
Источник: УкрОборонПром

"Завод ім. Малишева" відкриє нові лінії виробництва бронетехніки

"Завод ім. Малишева" відкриє нові лінії виробництва бронетехніки

ДП "Завод ім. Малишева" завершило виконанняконтракту із Таїландом, оновить виробничі потужності та розпочне випуск легкоїбронетехніки на нових виробничих лініях. Про це розповіли Генеральний директорДК "Укроборонпром" Павло Букін та директор заводу Олександр Хлань.

"Було проведено велику роботу з модернізаціїбронетанкової техніки для Збройних сил України. Тайський контракт, якийсьогодні завершили, – це одна з можливостей для підприємства розвиватися. Цяробота відбивається на фінансових показниках заводу ім. Малишева. Сподіваємосяна подальший розвиток підприємства", – заявив Павло Букін.

Завершення 2017 року з рекордними показниками реалізованоїпродукції, завдяки виконанню цілого ряду замовлень, як в інтересах МіноборониУкраїни, так і для іноземних замовників, а також підписані контракти на 2018рік, дозволили підприємству "Укроборонпрому" розпочати розширеннявиробництва. Зараз підприємство працює над поновленням випуску легкоброньованоїтехніки – БТРів.

"Ми поновлюємо лінії легкої броньованої техніки – плануємовипуск БТР-3 та БТР-4. Вже придбано все обладнання, змонтовано стендовеобладнання, – розповів Олександр Хлань, додавши, що 2018 рік повністюзаконтрактований.

Читайте также

Отправить запрос
Все поля - обязательные