Новости и события

06.02.2020
Источник: УкрОборонПром

Високопоставлені військові Королівства Саудівська Аравія вперше відвідали Укроборонпром

Високопоставлені військові Королівства Саудівська Аравія вперше відвідали Укроборонпром
5-6 лютого державний концерн "Укроборонпром" приймав делегацію високопоставлених військових Королівства Саудівська Аравія на чолі з Помічником Міністра оборони КСА Мухамедом Бін Аль-Аіш. (Mohammed Bin Abdullah Al-Ais).

5 лютого Концерн відвідав Його Високоповажність Мухамед Бін Аль-Аіш, який обіймає посаду "assistant minister for defense" (аналог посади заступника міністра оборони України) та є одним з найбільш високоповажних військових Королівства. До цього Аль-Аіш був головнокомандувачем Королівських Військово-Повітряних Сил КСА, має низку державних нагород урядів Кувейту, Франції та США.

Цей візит є найвищим за рівнем візитом Міністерства оборони КСА до України за всю історію взаємовідносин у військово-технічній сфері.

Від державного Концерну делегацію зустрічав Михайло Морозов, заступник Генерального директора з маркетингу та збуту. Зустріч відбулась у рамках розширення військово-технічного співробітництва між Концерном та оборонним відомством Королівства Саудівська Аравія.

6 лютого делегація у складі військового аташе, генералів, офіцерів та співробітників Офісу військового радника й Міністерства оборони Саудівської Аравії відвідали аеропорт ДП "Антонов" у Гостомелі, де відбулася демонстрація авіабудівних можливостей заводу, зокрема, літаків "Руслан" та "Мрія".

Також делегації продемонстрували іншу військову техніку підприємств державного Концерну, яку привезли спеціально для презентації.  


Читайте также

Отправить запрос
Все поля - обязательные