Новости и события

05.09.2019
Источник: УкрОборонПром

"Укроборонпром" представляє сучасні розробки українського ОПК на міжнародній виставці у Польщі

"Укроборонпром" представляє сучасні розробки українського ОПК на міжнародній виставці у Польщі
Підприємства-учасники Державного концерну "Укроборонпром" представляють сучасні розробки та досягнення оборонно-промислового комплексу на Міжнародній виставці  MSPO-2019, яка розпочала свою роботу 3 вересня 2019 року у м. Кельце (Польща).

Так на об’єднаному стенді концерну свою продукцію презентують ДП "Державне Київське конструкторське бюро "Луч", ДП "Ізюмський приладобудівний завод", ДП "Харківський приладобудівний завод ім. Т. Г. Шевченка", ДП "Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О.О. Морозова", ДП "Завод імені В. О. Малишева" і також приватні компанії.

 Україну також представляють держкомпанії-спецекспортери: ДП "Спеціалізована зовнішньоторговельна фірма "Прогрес", ДП ДГЗП "Спецтехноекспорт", ДП "Промоборонекспорт", ДК "Укрспецекспорт".

Серед експонатів – макети ракетних комплексів та ракет "Вільха" та "Нептун", макети радіолокаційних станцій 36Д6М1, 80К6КТ, 90К6Е, мобільного радіолокаційного комплексу охорони периметру "Харза". На стенді також натурні зразки ракетних комплексів "Скіф" та "Корсар" тощо.

У  ході міжнародного форуму заплановано провести низку важливих зустрічей та переговорів щодо посилення співробітництва та розвитку перспективних напрямків співпраці українських та польських зброярів.

MSPO – щорічна найбільша виставка досягнень оборонної промисловості у Польщі та Центральній Європі. Вона організовується та поводиться під патронатом президента Республіки Польща. Україна бере участь у заході з 2014 року. Цьогорічна виставка у Кельце триватиме до 6 вересня.

Читайте также

Отправить запрос
Все поля - обязательные