Новости и события

18.06.2019
Источник: УкрОборонПром

Міноборони ОАЕ зацікавилося безпілотниками "Антонова"

Міноборони ОАЕ зацікавилося безпілотниками "Антонова"

Україна і Об’єднанні Арабські Емірати домовилися про низкуспільних проектів в авіаційній сфері, а також щодо виробництва і постачаннятехніки для сухопутних військ ОАЕ.

Про це у рамках 53-го Paris Air Show 2019 Le Bourgetповідомив генеральний директор Концерну Павло Букін, коментуючи зустріч іззаступником міністра оборони ОАЕ  Генерал-майором Абдулой Аль Хашми.

За його словами, сторони обговорили максимально широкийспектр співпраці, зокрема щодо логістичного забезпечення потреб Сухопутнихвійськ ОАЕ.

Він повідомив, що одним із перспективних проектів, якіобговорюються, є налагодження спільного виробництва безпілотних літальнихапаратів на основі розробок ДП "Антонов".

 

"Якість літаків марки "Антонов"загальновизнана. Вони мають стабільний попит на ринку. Це підтверджено низкоюпереговорів у рамках "Paris Air Show 2019". Наразі найбільшперспективний ринок для нас – країни Близького Сходу та Південно-Східної Азії.Українські літаки, які здатні працювати в екстремальних кліматичних умовах,повністю відповідають потребам військових та рятувальників. Тому очікуємо, щонайближчим часом продукція "Антонова" займе вагому частину ринку уцих регіонах", – підкреслив Павло Букін.

Читайте также

Отправить запрос
Все поля - обязательные