Новости и события

27.03.2019
Источник: УкрОборонПром

"Укроборонпром" вдосконалює закупівельну діяльність підприємств

"Укроборонпром" вдосконалює закупівельну діяльність підприємств
ДК "Укроборонпром"  вдосконалює закупівельну діяльність підприємств, що входять до його складу. З цією метою розробляється та вдосконалюється нормативна база, а також здійснюється навчання персоналу підприємств, які відповідають за закупівлі.

"Концерн одним з перших в Україні перевів на електронні майданчики закупівельну діяльність. У 2018 році нашими підприємствами організовано понад 43 тисячі комерційних електронних тендерів. Вже у поточному році проведено майже 10 тисяч тендерів", – повідомив Перший заступник Генерального директора "Укроборонпрому" Сергій Омельченко у ході наради з працівниками підрозділів матеріально-технічного забезпечення підприємств Концерну.

Він запевнив, що організація закупівель через електронні торгівельні  майданчики і далі буде пріоритетом Концерну, оскільки це забезпечує прозорість, конкурентність та економічну ефективність підприємств.

За словами директора Дивізіону спецекспортерів, постачання, інформації та аналітики Віталія Цвігуна, Концерном  лібералізовано процедуру відбору постачальників – перевірка потенційних контрагентів здійснюється самостійно. Крім того, внесені зміни у порядок моніторингу пла тежів – стало неможливим їх призупинення, впроваджено та удосконалено договірне забезпечення виконання договорів.

Зазначимо, що Концерном розпочато активну роботу з використання електронного торговельного майданчика "Прозорро. Продажі" при реалізації списаного  майна, металобрухту тощо. Це вже дозволило отримати на проведених аукціонах 1,7 млн. грн додаткової вартості від запланованої.

На сьогодні триває співпраця з підприємствами щодо організації роботи в системі "Прозорро. Продажі".

Читайте также

Отправить запрос
Все поля - обязательные