Новости и события

27.12.2018
Источник: УкрОборонПром

"Укроборонпром" розпочав підготовку до другого етапу міжнародного тендера

"Укроборонпром" розпочав підготовку до другого етапу міжнародного тендера
ДК "Укроборонпром" продовжує проведення міжнародного тендера за процедурою "конкурентний діалог" для закупівлі послуг стратегічного, операційного, технологічного, юридичного огляду та діагностики ("дью дилідженс"), незалежного аудиту, вдосконалення розробленої стратегії корпоративної та виробничої реструктуризації Концерну та його підприємств. Закупівля складається з 3 лотів.

11.12.2018 у системі електронних закупівель "ProZorro" відбулось розкриття тендерних пропозицій, поданих учасниками зазначеного тендера – 12 провідними компаніями.

Наразі відбувається процедура оцінки поданих тендерних пропозицій на відповідність кваліфікаційним критеріям та іншим вимогам тендерної документації. За результатами оцінки буде прийняте рішення щодо запрошення до переговорів тих компаній, пропозиції яких не буде відхилено.

За результатами переговорів Концерн зможе визначити оптимальні нові характеристики закуповуваних послуг і запросить всі компанії, які долучаться до діалогу, взяти участь у другому етапі тендера.

Нагадаємо, що проведення такого масштабного незалежного "дью дилідженсу" та аудиту за найкращими світовими стандартами стане першим в історії України для державних промислових об’єднань. Завдяки цим заходам буде розроблено, зокрема, стратегію подальшого розвитку і дорожню карту для її впровадження, що стане найбільш дієвим засобом для розвитку оборонної промисловості, створення ефективної прозорої структури управління, запобігання корупційним ризикам тощо.

Читайте также

Отправить запрос
Все поля - обязательные