Новини та події

08.10.2018
Джерело: УкрОборонПром

Павло Букін: ОПК потребує трансформації зовнішньоекономічної політики

Павло Букін: ОПК потребує трансформації зовнішньоекономічної політики
Європейський ринок цікавий для України з точки геополітичного вибору, політичних орієнтацій, практичного партнерства, зокрема, у контексті отримання технологій. Цей ринок істотно відрізняється від наших традиційних ринків Азії, Африки або пострадянського простору.

Про це наголосив Генеральний директор ДК "Укроборонпром" Павло Букін в інтерв’ю виданню "Дефенс-експрес". За його словами, для роботи в Європі необхідно керуватися не тільки технічними стандартами Північноатлантичного альянсу, а й економічними правилами, прийнятими в ЄС.

"З огляду на курс України на євроінтеграцію і НАТО нашим суб’єктам ВТС, державним та приватним оборонним компаніям доведеться диверсифікувати наукові та виробничі зв’язки з іноземними партнерами, налагоджувати співробітництво з країнами Європи та державами-членами Альянсу", – наголосив Букін.

Він відзначив, що це вимагатиме трансформації зовнішньоекономічної політики, адаптації всіх форм діяльності розробників, виробників озброєнь та військової техніки, самих спецекспортерів до умов європейського ринку.


Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные