Новини та події

27.09.2018
Джерело: УкрОборонПром

Павло Букін: Україна та Азербайджан мають колосальні перспективи для кооперації у сфері ВТС

Павло Букін: Україна та Азербайджан мають колосальні перспективи для кооперації у сфері ВТС

"Укроборонпром" готовий посилити виробничукооперацію з підприємствами оборонно-промислового комплексу Азербайджану вінтересах двох країн та задля  підвищення конкурентоздатності наміжнародному ринку озброєнь та військової техніки. Про це під час виступу наурочистому прийнятті у Баку заявив Генеральний директор Концерну Павло Букін.

"Між Україною та Азербайджаном існує довіра, якунеобхідно конвертувати в реальні проекти. Ми маємо спільні геополітичні виклики– анексія територій наших країн, енергетична безпека, необхідність будуватинаціональні збройні сили та розвивати ОПК. На сьогодні"Укроборонпром" має низку цікавих пропозицій для Баку", – зазначивПавло Букін.

Йдеться, перш за все, про спільні проекти в авіаційній,бронетанковій, боєприпасній галузях. Зокрема, у розвитку технологіймодернізації літаків і вертольотів, їх прицільного і бортового обладнання,постачання та обслуговування авіадвигунів, тренажерної техніки. Перспективнимитакож є проекти з виробництва систем активного та динамічного захистубронетехніки, її модернізації, співпраця у галузі високоточної зброї.

Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные