Новини та події

14.09.2018
Джерело: УкрОборонПром

ДК "Укроборонпром" провів відкритий конкурс з відбору електронного торговельного майданчика із закупівель

ДК "Укроборонпром" провів відкритий конкурс з відбору електронного торговельного майданчика із закупівель

У конкурсі взяли участь27 електронних майданчиків. З них можливість проведення торгів ззакупівель підтвердили 12 майданчиків. Аналіз пропозицій, які стосувалисьзакупівель, показав, що лише 6 майданчиків запропонували можливість проведенняяк публічних, так і комерційних торгів та надали необхідну інформацію.

У результаті оцінкиотриманих пропозицій максимальну кількість балів отримав майданчикSmarttender.biz. Він максимально відповідає вимогам зручності, надійності,сучасності системи обробки та зберігання даних, можливості протидіїкібератакам, наявності власної матеріально-технічної бази, та має:

широкі можливостіфункціоналу для організаторів, учасників торгів, а також для цілей моніторингузакупівель (в т.ч. навчання для користувачів, наявність Call-центру (центрупідтримки) тощо);

позитивну історіюфункціонування майданчика та її масштаб (кількість організаторів, учасників,тендерів тощо);

власне бачення перспективрозвитку е-комерції, застосування новітніх технологій (рішень), новихможливостей в електронних закупівлях;

власний комерційнийелектронний майданчик для організації торгів.

Щодо майданчиків зпродажу державного майна, товарів, робіт і послуг, а також надання в орендумайна, ухвалено рішення звернутись до ДП "ProZorro.Продажі" зпропозицією провести найближчим часом відбір майданчиків,  які матимутьможливість брати участь у цьому проекті. 

Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные