Новини та події

23.01.2018
Джерело: Державний концерн "УкрОборонПром"

"Київський бронетанковий завод": 100% виконання ДОЗу та 503 млн грн доходу

"Київський бронетанковий завод": 100% виконання ДОЗу та 503 млн грн доходу

ДП  "Київський бронетанковий завод", щовходить до складу ДК "Укроборонпром", завершив 2017 рік повнимвиконанням Державного оборонного замовлення, у відповідності до якогоукраїнське військо отримало нові БТР-3ДА, відремонтовані танки Т-72, а такожіншу бронетехніку.

Загалом з цехів "Київського бронетанкового заводу"у 2017 році вийшло понад 100 одиниць нових, модернізованих та відновлениходиниць бронетехніки та іншого озброєння.

Ця та інша діяльність заводу дозволила отримати 503 млнгрн чистого доходу від реалізації продукції. Що дозволило сплатити у бюджетвсіх рівнів за 2017 рік більше 80 млн грн податків та зборів. Дляпорівняння, у 2014 році чистий дохід від реалізації продукції склав біля 287млн грн.

Такий темп робіт вдалось досягнути завдяки організації новогосучасного складально-зварювального виробництва. Завдяки якому завод отримавможливість принципово, в рази, наростити темпи виробництва, скоротити витратита закласти новий технологічний потенціал підприємства.

Впродовж року "Київським бронетанковим заводом"були виконані роботи з відновлення основних бойових танків Т-72АВ, які оснащенінавісним динамічним захистом "Контакт", розміщеним за зразком Т-64БВ.Таке розміщення динамічного захисту має значну більшу ефективність у порівняннііз стандартним розміщенням на Т-72.

За 2017 рік фахівці "Київського бронетанковогозаводу" неодноразово проводили ремонті роботи безпосередньо у зоні АТО, деу польових умовах відновлювали пошкоджену у боях бронетехніку.

За цей рік колективи виїзних ремонтних бригад заводувідремонтували біля півсотні одиниць техніки та неодноразово отримували почесніграмоти та подяки від самих військових.

Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные