Новини та події

21.07.2022
Джерело: УкрОборонПром

Українські промисловці почали виробляти товари для оборонки за собівартістю або безоплатно

Українські промисловці почали виробляти товари для оборонки за собівартістю або безоплатно

Товари, необхідні для виробництва та відновлення військової техніки, відбудови виробничих потужностей, українські промисловці продають підприємствам Укроборонпрому за собівартістю або узагалі передають безоплатно.

У такий спосіб бізнес, який не перейшов на військові рейки, робить свій вклад в обороноздатність України та посилення незламного кола супротиву армії рф.

Крім того, українські виробники таким чином отримують можливість бодай частково завантажити свої виробничі потужності, зберегти фахівців, а в окремих випадках підтримати економіку держави за рахунок створення додаткових робочих місць. 

З міркувань безпеки ми навмисно не розкриваємо назви компаній – неодмінно зробимо це після війни. Однак вже зараз таке державно-приватне партнерство сприяє якнайшвидшому забезпеченню Збройних сил України якісною та своєчасною військовою технікою й озброєнням. Усе задля перемоги над ворогом!

Виробників, які мають можливість та бажання запропонувати товари по собівартості чи надати їх у вигляді благодійної допомоги, просимо направляти свої пропозиції на електронну адресу Укроборонпрому: control@ukroboronprom.com. 

Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные