Новини та події

11.07.2018
Джерело: УкрОборонПром

"Укроборонпром" модернізує систему прозорих закупівель для всіх підприємств

"Укроборонпром" модернізує систему прозорих закупівель для всіх підприємств

"Укроборонпром" модернізує систему прозорихзакупівель, яка стане єдиною для всіх підприємств-учасників Концерну та отримаєостанні інноваційні рішення, розроблені українськими IT-фахівцями.

З метою обрання найбільш ефективного шляху модернізації уКонцерні пройшла нарада з представниками 8 найбільш потужних майданчиківелектронних торгів, у якій взяло участь керівництво "Укроборонпрому"та Андрій Мотовіловець, операційний директор ДП  "ProZorro.Продажі".

"Укроборонпром" був одним з перших державнихпідприємств, який запровадив прозорі електронні торги ще у 2014 році, навіть дотого, як вони стали обов‘язковими. Це дало величезний результат у організаціївиробництва, економії коштів та залученню підприємств всіх форм власності доробіт у оборонній сфері. Тепер ми маємо рухатись далі, запровадивши найбільшінноваційні IT-рішення. Для цього ми зібрали 8 найбільших IT-компаній України,які розробляють електронні торгівельні майданчики. Вони можуть запропонуватисвої напрацювання та бачення рішення тих складностей, з якими ми стикаємосьзараз під час роботи", – повідомив Віталій Цвігун, директор дивізіонуспецекспортерів, постачання, інформації та аналітики.

Нова модернізована система має замінити різні електронніторгівельні майданчики, які зараз використовуються на підприємствах. Вона маєпрозоро охопити комерційні, некомерційні та допорогові торги, мати механізмиавтоматизованого контролю, планування закупівельної діяльності, а також іншівимоги замовника.

Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные