Новини та події

08.04.2022
Джерело: Цензор.НЕТ

КБ "Луч" розпочало модернізацію радянських бойових машин

КБ "Луч" розпочало модернізацію радянських бойових машин

ПТРК "Амулет" та "Стугна-П" почали встановлювати на модернізовані бронемашини радянського зразка 


Виїзні бригади ДП "ДержККБ "Луч" розпочали модернізацію радянських бойових машин та встановлюють них сучасне ракетне озброєння.

Для довідки:

Ракетний комплекс "Амулет" - дистанційно-керований бойовий модуль з двома універсальними направляючими для пусків ракет калібром 130 мм або 152 мм. Кути роботи: 360° у горизонтальній площині та -9°..+27° у вертикальній. Уніфікація комплексів "Амулет" та "Скіф" ("Стугна-П") полягає у використанні стандартних приладів наведення та ракет РК-2/РК-2М з тандемними кумулятивними або осколково-фугасними бойовими частинами.

Завдяки дистанційному керуванню, ПТРК "Скіф" (Стугна-П"), у свою чергу, також можливо встановлювати на будь-які мобільні платформи – при цьому, у разі необхідності, пускова установка легко знімається та може бути використана для стрільби з триноги.

Ракети 130 мм РК-2С з тандемними бойовою частиною вражають цілі на дальності до 5 км, знищують динамічний захист танка та пробивають до 800 мм основної гомогенної броні. Ракети 152 мм РК-2М-К пробивають вже до 1000 мм броні за динамічним захистом.

Протитанкові ракетні комплекси ДП "ДержККБ "Луч" з лазерним наведенням ефективні проти важкої та легкої бронетехніки, бетонних бліндажів, низько літаючих вертольотів та морських цілей, в незалежності від температурної контрастності цілей.

Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные