Новини та події

03.07.2018
Джерело: УкрОборонПром

"Укроборонпром" отримав нову кадрову структуру: скорочено 40% адміністративного персоналу

"Укроборонпром" отримав нову кадрову структуру: скорочено 40% адміністративного персоналу
Чисельність персоналуКонцерну скорочено на 40%, зі збереженням необхідної функціональності. Зокрема,скорочено три посади заступника генерального директора. Оптимізація відбуласьза планом реформування "Укроборонпрому" і була затверджена Наглядовоюрадою.

У відповідності до встановленого законодавством таколективним договором порядку звільнення працівників, була створена конкурснакомісія, яка відібрала кращих фахівців у сфері оборонної промисловості. Такимчином, наразі в ДК "Укроборонпром" працює лише біля 180 фахівців, азаощаджені в процесі оптимізації адміністративної ланки Концерну коштиспрямовуються на активізацію дослідно-конструкторських робіт, розвиток інноваційнихпроектів, виробничих потужностей та забезпечення соціальних гарантійпрацівників підприємств, що входять до складу Концерну.    

Скорочення персоналу Концерну проводилось одночасно зістворенням нової структури управління підприємствами, що входять до складу"Укроборонпрому". Вона побудована за кластерним принципом управліннявиробництвом, коли кожний кластер підприємств "Укроборонпрому"контролюється та координується відповідним дивізіоном. Це дозволяє підвищитиякість управління виробничими та маркетинговими процесами, створити умови длярозвитку галузевих кластерів, активізувати інноваційний розвиток підприємств.

Для цього вже створено дивізіон бронетанкової техніки,дивізіон високоточної зброї та боєприпасів, дивізіон радіолокації, радіозв‘язкута спеціального приладобудування, дивізіон суднобудування та морської техніки,на заключній стадії формування – дивізіон авіабудування.

Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные