Новини та події

15.12.2021
Джерело: УкрОборонПром

Житомирський бронетанковий завод відвантажив чергову партію техніки для ЗСУ

Житомирський бронетанковий завод відвантажив чергову партію техніки для ЗСУ
Державне підприємство «Житомирський бронетанковий завод» (ЖБТЗ), яке входить до складу Укроборонпрому, успішно провело капітальний ремонт та модернізацію партії БМП-2 і БРЕМ-2 і відвантажило їх українським армійцям.

Фахівці підприємства відновили працездатність вузлів та агрегатів бойових машин, встановили модернізовані прилади спостереження та системи керування вогнем, перевірили та відкоригували роботу озброєння тощо.

«Ми пишаємося нашим трудовим колективом, який вчасно й професійно, з азартом і блиском в очах робить свою справу. Ми в черговий раз довели, що ЖБТЗ – одне з найкращих підприємств української оборонки. А кількість та якість відремонтованих БМП-2 та БРЕМ-2 – залізобетонне тому підтвердження. Ми не маємо сумнівів у власних можливостях і потенціалі на майбутнє», – зазначив директор підприємства Геннадій Гращенков.

Нагадаємо, що окрім відновлення броньованих машин, цьогоріч Житомирський бронетанковий завод за результатами відповідних кваліфікаційних випробувань розпочав серійне виготовлення корпусів для БТР-4Е. Перша партія наразі готується до відправлення замовнику для подальшого складання.

Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные