Новини та події

03.11.2021
Джерело: УкрОборонПром

Житомирський БТЗ відремонтував партію бронетехніки для армійців

Житомирський БТЗ відремонтував партію бронетехніки для армійців
Державне підприємство «Житомирський бронетанковий завод», яке входить до складу Концерну, вчасно та в повному обсязі виконало ремонт партії БМП-2 і БРЕМ-2 та передало їх у Збройні сили України.

Машини пройшли повний цикл капітального ремонту і модернізації відповідно до умов державного контракту. Техніку оснащено новітніми засобами зв'язку, системами спостереження та сучасними приладами освітлення.

Ремонт гусеничної техніки, зокрема БРЕМ-2, є основним профілем підприємства. БРЕМ-2 виконана на базі БМП-1, має протикульовий броньовий захист, хорошу прохідність і маневровість, здатна долати водні перешкоди вплав, оснащена засобами маскування, захисту від зброї масового знищення і ППО, а також озброєна кулеметом, що дає змогу вести вогонь по повітряних і наземних цілях.

Для ремонтно-евакуаційних робіт ця техніка обладнана електрозварювальним устаткуванням, лебідкою, буксирним кронштейном і штангами жорсткої зчіпки. Вантажопідйомні роботи БРЕМ проводить завдяки стріловому поворотному крану з дообладнанням тросами-стяжками, а над дахом розміщена спеціальна платформа з відкидними бортами для перевезення вантажів і запасних частин.

Варто додати, що наразі завершено роботи з кінцевого пред'явлення ще однієї партії БРЕМ-2 управлінню державного технічного нагляду Збройних сил України.

Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные