Новини та події

22.02.2021
Джерело: УкрОборонПром

Укроборонпром зміцнює співпрацю з азійськими партнерами

Укроборонпром зміцнює співпрацю з азійськими партнерами
У рамках міжнародної виставки озброєнь IDEX–2021 представники Укроборонпрому проводять низку ділових зустрічей з делегаціями іноземних держав, зокрема азійських, зміцнюють наявне партнерство та обговорюють можливу співпрацю у перспективних сферах озброєння та військової техніки.

Під час заходів було підписано перший контракт з компанією EDGE Group (ОАЕ) про постачання продукції українського виробництва.

"14 лютого поточного року Укроборонпром і Укрспецекспорт підписали стратегічну угоду про розширення військово-технічної співпраці з цим оборонним холдингом, а тепер настав час реальних кроків, – зазначає генеральний директор Концерну Юрій Гусєв. – Ми впевнені, що EDGE Group переконається в якості та надійності нашої продукції й ми матимемо чудові перспективи для подальшого партнерства".

Крім того, українська делегація провела переговори з представниками делегацій Узбекистану, Бразилії та Йорданії. Зокрема, з близькосхідними партнерами обговорили питання розширення співпраці у сфері радіолокаційного обладнання та його модернізації.

Щільний графік роботи вітчизняної делегації передбачає ще низку ділових зустрічей з наявними та потенційними партнерами з різних країн світу.

Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные