Новини та події

04.02.2021
Джерело: Український Мілітарний Портал

Україна представила в Індії “Вільху”

Україна представила в Індії “Вільху”

В Індії на міжнародній авіаційній виставці Aero India-2021Україна представила свій стенд з військовою продукцією.

Про це повідомляє пресцентр ДК «Укроборонпрому».

У заході бере участь представницька українська делегація начолі з Міністром оборони України Андрієм Тараном.

Також за участі Надзвичайного та повноважного посла України в Індії ІгоряПоліхи, генерального директора ДК «Укроборонпрому» Юрія Гусєва та заступникаміністра стратегічних галузей промисловості Тараса Коваленка.

«Ми сьогодні проводимо цілу низку перемовин із керівництвомЗбройних Сил Індії, з нашими іноземними партнерами, щоб просувати авіабудівнупромисловість та розвивати ОПК України», – зазначає керівник Концерну ЮрійГусєв.

Виставковий стенд України, на якому представлені ДП ДГЗП«Спецтехноекспорт», ДП «Антонов», ДП «ФЕД», доповнює президентський літак Ан-148державного авіаційного підприємства «Україна».

Серед ключових продуктів, які презентують іноземнимпартнерам, зокрема, транспортний літак Ан-178, багатоцільовий транспортнийлітак Ан-132,безпілотний літальний апарат PD-2.

Також було презентовано ракетний комплекс «Вільха», радіолокаційнастанція 90K6E, авіаційна керована ракета класу «повітря-повітря» Р-27.

Ракетний комплекс «Вільха-М» – проєкт створення високоточних300 мм реактивних боєприпасів з максимальною дальністю понад 120 км.

Нагадаємо, у січні 2021 року стало відомо, що Україна поставить Індії запасні частини для авіаційних ракет класу«повітря-повітря» Р-27.

«Ми маємо прямий великий контракт з Індією на постачаннязапасних частин до ракети Р-27, підписаний у листопаді 2020 року», – зазначилиу ДАХК «Артем».

Також на виставці стало відомо, що провідна індійськаавіабудівна компанія розробляє безпілотний ведений літальний апарат для взаємодії зпілотованими винищувачами.

Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные