Новини та події

08.09.2020
Джерело: УкрОборонПром

Миколаївський бронетанковий завод достроково виконав контракт з ремонту БРДМ

Миколаївський бронетанковий завод достроково виконав контракт з ремонту БРДМ
Державне підприємство "Миколаївський бронетанковий завод", що входить до складу державного концерну "Укроборонпром", достроково виконало державне оборонне замовлення на ремонт та модернізацію БРДМ-2Л1.

В рамках контракту замовник отримав близько 50 броньованих розвідувально-дозорних машин.

В процесі модернізації фахівці підприємства покращили тактико-технічні характеристики базової машини БРДМ-2. Зокрема, було змінено ергономіку машини за рахунок бокових люків із посиленим бронюванням, а також встановлено тепловізори та сучасні засоби зв’язку і навігації, які відповідають стандартам НАТО.

"Хочу наголосити, що колектив підприємства виконав замовлення достроково навіть в досить жорстких умовах роботи – на карантині. Попри всі фейки про нібито заблоковані рахунки підприємства та зриви термінів договорів – факти говорять самі за себе! Миколаївський бронетанковий завод справно працює, незважаючи на фактор пандемії коронавірусу і стабільно забезпечує військові підрозділи МО України якісною бронетанковою технікою", – заявив директор підприємства Юрій Кравченко.


Державне підприємство "Миколаївський бронетанковий завод" – одне із основних підприємств "Укроборонпрому", що спеціалізується на ремонті та модернізації броньованої колісної техніки для Збройних Сил України. Згідно Постанови Кабінету міністрів України від 6 листопада 2019 року №913, підприємство внесено до переліку об’єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави.  

Броньована розвідувально-дозорна машина БРДМ-2 знаходиться на озброєнні Збройних Сил України, має підвищену прохідність та призначена для ведення розвідки та супроводження конвоїв, також слугує для розміщення спеціального озброєння.


Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные