Новини та події

14.04.2020
Джерело: УкрОборонПром

Чистий прибуток Ізюмського приладобудівного заводу у минулому році зріс майже вдвічі

Чистий прибуток Ізюмського приладобудівного заводу у минулому році зріс майже вдвічі
Державне підприємство "Ізюмський приладобудівний завод", що входить до складу Державного Концерну "Укроборонпром", за підсумками 2019 року показало чистий прибуток на рівні 82 млн грн, що майже вдвічі перевищує показник 2018 року.

Про це повідомив директор заводу Сергій Філоненко.

"В 2019 році дохід від реалізації продукції та послуг ДП ІПЗ сягнув позначки майже 475 млн грн. Це в 1,5 рази більше, ніж за аналогічний період 2018 року. При цьому чистий прибуток підприємства за 2019 рік – більше 82 млн грн, що демонструє майже двократне зростання у порівнянні з 2018 роком. Ізюмськими приладобудівниками сплачено за 2019 рік податків до місцевого бюджету більше ніж 36 млн. грн., що в 1,5 рази перевищує показник 2018 року. Такі суттєві цифри свідчать про те, що завод є одним з найбільших платників податків Ізюмщини!", – підбив підсумки директор "Ізюмського приладобудівного заводу".

За словами Сергія Філоненка, така позитивна динаміка розвитку заводу зумовлена успішністю виконання контрактів, зокрема зовнішньоекономічних. Наразі попитом серед іноземних замовників користуються протитанкові ракетні комплекси, до складу яких входять Ізюмські вироби; денні та нічні прилади спостереження для бронетехніки; сучасні оптико-електронні приціли та оптико-електронні модулі в складі систем керування вогнем легко-броньованої техніки. Питому частку виробництва у 2019 році також склала продукція в рамках державного оборонного замовлення.

Попередні підрахунки свідчать, що у першому кварталі 2020 року позитивна динаміка виробничих показників зберігається.

Попри особливий режим роботи у зв’язку із загрозою коронавірусу в Україні, фахівці Ізюмського приладобудівного заводу продовжують роботу над своїми контрактними зобов’язаннями із дотриманням посилених заходів безпеки та санітарно-гігієнічних заходів.

Державне підприємство "Ізюмський приладобудівний завод" спеціалізується на розробці та виробництві якісного оптичного скла та оптико-електронних приладів. Зокрема, фахівці заводу виготовляють оптико-електронні прилади систем наведення та їх елементів для протитанкових комплексів, оглядових станцій морського базування, прицільних комплексів систем керування вогнем, приладів нічного бачення механіка-водія під всі види бронетехніки, зенітні приціли; а також всю номенклатуру оглядових приладів бронетехніки.



Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные