Новини та події

31.03.2020
Джерело: УкрОборонПром

Військові отримали партію самохідних артилерійських установок від Шепетівського ремонтного заводу

Військові отримали партію самохідних артилерійських установок від Шепетівського ремонтного заводу
ДП "Шепетівський ремонтний завод", що входить до складу ДК "Укроборонпром", передав Збройним силам України чергову партію з 5 відремонтованих самохідних артилерійських установок 2С1 "Гвоздика".  

"Ремонтні роботи було виконано вчасно, згідно договору про державні гарантії за 2019 рік, реалізація якого закінчується у червні поточного року. Керівництво підприємства зробило все необхідне, аби вчасно виконати свої зобов’язання перед державою, навіть попри особливий режим роботи під час карантину", – повідомив заступник Генерального директора Укроборонпрому з бронетанкової, радіолокаційної та спеціальної техніки Ігор Фоменко.

За словами директора Шепетівського ремонтного заводу Олега Туринського, в умовах карантину Шепетівський ремонтний завод був змушений вийти на простій, але частина працівників, задіяних у виконанні ДОЗ, вправно виконувала свою роботу із дотриманням безпекового режиму.

Всього у першому кварталі 2020 року Шепетівський ремонтний завод відвантажив Міністерству оборони України 20 відремонтованих одиниць техніки, з них 16 самохідних артилерійських установок 2С1 "Гвоздика" та 4 самохідних гаубиць 2С3М "Акація".

ДП "Шепетівський ремонтний завод" спеціалізується на ремонті ракетно-артилерійського озброєння, технічному обслуговуванні та ремонті базових шасі, а також виготовляє запасні частини, інструменти та приладдя для ракетно-артилерійського озброєння.


Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные