Новини та події

06.02.2020
Джерело: УкрОборонПром

Укроборонпром на DefExpo2020: фокус на глибокі інноваційні проєкти з Індією

Укроборонпром на DefExpo2020: фокус на глибокі інноваційні проєкти з Індією
5 лютого 2020 р., м. Лакхнау, Республіка Індія: ДК "Укроборонпром" розпочав участь у міжнародній оборонній виставці DefExpo-2020. Пріоритетом для української делегації є досягнення домовленостей про збільшення частки довгострокових інноваційних проєктів у військово-технічній співпраці України та Індії.

Також українська делегація на чолі з генеральним директором Концерну Айварасом Абрамавичусом має на меті знайти спільне з індійською стороною рішення про покращення обміну інформацією між банківськими та фінансовими установами обох країн. Це має пришвидшити виконання вже укладених контрактів.

"Сьогодні ми маємо в роботі багато контрактів з Індією невеликою вартістю 50 – 100 млн дол. США в рік. Ми прагнемо змінити кількість на глибину та якість. Йдеться про збільшення частки комплексних проєктів зі значною інноваційною складовою. "Укроборонпром" постачає до Індії здебільшого запасні частини та компоненти, робить ремонт агрегатів. Водночас, за останні 6 років підприємства Укроборонпрому розробили унікальні рішення для осучаснення радянської військової техніки, яка стоїть на озброєнні в Індії. Ці рішення перевірені в умовах війни та взяті на озброєння української армії, є інноваційними та надають військовій техніці якісно нових характеристик. Це стосується перш за все бронетехніки, систем ППО, авіації. Саме такі рішення ми пропонуватимемо Індійській стороні", – прокоментував участь держконцерну у виставці генеральний директор "Укроборонпрому" Айварас Абрамавичус.

Цьогоріч компанія "Спецтехноекспорт", що входить до складу ДК "Укроборонпром", презентуватиме на DefExpo2020 нову програму модернізації танків Т-72, які досі стоять на озброєнні багатьох країн світу. В ході виставки заплановані переговори з Міністерством оборони та Генеральним штабом Збройних Сил Індії, найбільшими державними та приватними оборонними корпораціями.

Українська делегація ДК "Укроборонпром" на DefExpo-2020 представлена підприємствами ДП ДГЗП "Спецтехноекспорт", ДП "Антонов", ДП "Харківський машинобудівний завод "ФЕД", ДП "Красилівський агрегатний завод", ДП "НВКГ "Зоря-Машпроект", ДП "Ізюмський приладобудівний завод", ДП "Миколаївський авіаремонтний завод "НАРП", ДАХК "Артем".

Довідково:
Міжнародна оборонна виставка DefExpo проводиться в Індії з 2000-го року кожні два роки за підтримки Міністерства оборони Індії, вона є однією із найбільших оборонних виставок у Південній та Південно-Східній Азії. На виставці свої проєкти представляють провідні світові компанії зі сфери оборонної промисловості, зокрема, оборонні гіганти зі США, Франції, Ізраїлю.



Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные