Новини та події

06.11.2019
Джерело: УкрОборонПром

В Харкові відбулась робоча зустріч із Президентом України щодо діяльності "Укроборонпрому"

В Харкові відбулась робоча зустріч із Президентом України щодо діяльності "Укроборонпрому"
У рамках робочої поїздки в Харків Президент України Володимир Зеленський разом із Генеральним директором ДК "Укроборонпром" Айварасом Абромавичусом взяв участь в нараді з проблемних питань щодо діяльності Концерну.

Президент України Володимир Зеленський наголосив на важливості покращення умов для співробітників та додав, що у вирішенні питання заборгованості  виплати заробітних плат Концерну активно будуть допомагати всі державні структури.

"Погашення заборгованості підприємств – учасників концерну "Укроборонпром" з заробітної плати може бути через поповнення статутного капіталу ДК "Укроборонпром", – повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Президент України закликав генерального директора Державного концерну "Укроборонпром" Айвараса Абромавичуса провести консультації з урядом щодо вирішення питання погашення заборгованості із зарплати.

Пріоритетом для керівництва "Укроборонпром" є люди. Створити добрі умови праці для співробітників Концерну – одне з перших завдань на порядку денному.

"Закликаю керівників підприємств  знаходити проблеми та покращувати умови роботи для своїх співробітників", – прокоментував Генеральний директор ДК "Укроборонпром" Айварас Абромавичус.

Під час зустрічі Володимир Зеленський та Айварас Абромавичус підняли питання процесу зміни ціноутворення та долі неприбуткових підприємств  Концерну.

Також в рамках поїздки Володимир Зеленський відвідав найбільший бронетанковий виробничий комплекс комплекс Укроборонпрому – Завод імені В.О. Малишева та Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені O.O. Морозова, а також Харківський авіаційний завод.


Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные