Новини та події

09.10.2019
Джерело: УкрОборонПром

ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ВІДВІДАВ СТЕНД “УКРОБОРОНПРОМУ” НА ВИСТАВЦІ “ЗБРОЯ ТА БЕЗПЕКА 2019”

ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ВІДВІДАВ СТЕНД “УКРОБОРОНПРОМУ” НА ВИСТАВЦІ “ЗБРОЯ ТА БЕЗПЕКА 2019”
Президент України Володимир Зеленський завітав на міжнародну військову виставку “Зброя та Безпека 2019” 9 жовтня. Верховний головнокомандувач відвідав стенд Державного концерну “Укроборонпром” та поспілкувався з Генеральним директором найбільшого оборонно-промислового об’єднання України Айварасом Абромавичусом.

Президент також оглянув флагман цьогорічної виставки – ракетний комплекс “Нептун” від “Укроборонпрому”, що розроблений та успішно випробуваний ДП “ДержККБ “Луч”. На самому стенді Концерну Володимир Зеленський ознайомився з новою радіолокаційною станцією 90К6Е від КП "Науково-виробничий комплекс "Іскра".

XVІ Міжнародна спеціалізована виставка "Зброя та безпека – 2019" розпочала свою роботу 8 жовтня 2019 року. 36 підприємств-учасників Державного концерну "Укроборонпром" представляють на міжнародному форумі широкий спектр продукції військового та подвійного призначення. Загалом Концерн експонує 135 експонатів, серед яких 6 новітніх зразків представлені вперше, а також 13 натурних зразків крупногабаритної військової техніки.

Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные