Новини та події

01.10.2019
Джерело: РНБО

РНБО влаштовує змагання зразків автомобільної та бронетанкової техніки для ЗСУ

РНБО влаштовує змагання зразків автомобільної та бронетанкової техніки для ЗСУ
Заступник Секретаря РНБО України Сергій Кривонос провів нараду щодо організації проведення демонстраційного показу нових і модернізованих зразків автомобільної та бронетанкової техніки для Збройних Сил України

Заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривонос провів нараду щодо організації проведення демонстраційного показу нових і модернізованих зразків автомобільної та бронетанкової техніки для Збройних Сил України.

В узгоджувальній нараді взяли участь представники Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України, керівництво ДК «Укроборонпром», керівники підприємств оборонно-промислового комплексу.

«За підтримки нового керівництва «Укроборонпрому» та Начальника Генерального штабу Збройних Сил України в максимально короткі терміни буде організовано та проведено змагання серед військових автомобілів та бойових броньованих колісних машин з перевірки заявлених характеристик техніки, надійності та унеможливлення у майбутньому обвинувачень в лобіюванні тих чи інших інтересів при закупівлі техніки», - сказав С. Кривонос.

За його словами, програма показу передбачатиме три етапи: подолання перешкод на автодромі заводу КрАЗ; марш на Житомирський полігон; подолання природних перешкод на полігоні у комплексі зі стрільбою вдень і вночі. Усі етапи змагань фільмуватимуться з землі та з повітря.

«Контролювати чесність змагань, - зазначив заступник Секретаря РНБО України, - будуть представники видів Збройних Сил України - ті, хто потім буде експлуатувати зразки та техніку в «полях».

Після завершення показу зразків автомобільної та бронетанкової техніки, сказав С.Кривонос, заплановано «відкрите об'єктивне підведення підсумків», до участі у якому запрошуватимуться «виробники цієї техніки, керівництво Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, керівництво ДК «Укроборонпром», а за можливості - Президент України-Верховний Головнокомандувач Збройних Сил».

Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные