Новини та події

25.09.2019
Джерело: УкрОборонПром

Укроборонпром вперше передав ЗСУ мобільні мінометні установки

Укроборонпром вперше передав ЗСУ мобільні мінометні установки
ДП “Укроборонсервіс”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, успішно здійснив приймально-здавальні випробування мобільних мінометних установок "БАРС-8ММК" в одній з військових частин Збройних сил України. Техніка передана в рамках виконання державного оборонного замовлення.

В ході передачі були перевірені як основні тактико-технічні характеристики цих мінометних установок, так і проведені стрільбові випробування. Для їхнього виробництва використовуються вітчизняні комплектуючі та комплектуючі виробництва країн-членів НАТО.

Мобільна мінометна установка БАРС-8ММК – це мінометна система, що дозволяє уражати різні за характером та типом цілі без посереднього контакту з супротивником, швидко і з високою точністю. Автоматизована мінометна система калібру 120 мм, що складається з системи автоматичного розгортання-згортання та автоматизованої системи наведення та керування вогнем, забезпечує наведення міномету, відображення інформації на електронній карті, підготовку вирахуваних в автоматичному режимі установок для стрільби, ураження цілей, коригування вогню та контроль ефективності стрільби.

БАРС-8ММК обслуговується меншим бойовим екіпажем порівняно зі звичайними мінометними системами.

Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные