Новини та події

27.02.2019
Джерело: УкрОборонПром

"Завод ім. Малишева" освоїв виробництво нових гусениць для БМП із українських спецсталей

"Завод ім. Малишева" освоїв виробництво нових гусениць для БМП із українських спецсталей
Перші комплекти нових гусениць вже успішно пройшли випробування у військових частинах Міноборони, у ході яких БМП на нових гусеницях здолала понад 1000 км бездоріжжям та дорогами з твердим покриттям без жодної поломки чи відмов. Це довело високу якість української продукції та якість робіт, проведену харківським підприємством "Укроборонпрому".
 
Для пуску виробництва, "Завод ім. Малишева" освоїв спеціальні технологічні процеси у замкнутому циклі та створив нову виробничу лінію. Зазначимо, що ці роботи зайняли менше шести місяців і наразі українські БМП вже отримали нові гусениці.
 
Нагадаємо, що "Завод ім. Малишева", також освоює зварювання корпусів бронетранспортерів БТР-4 та БТР-3 з метою розширення їх виробництва. Ці та інші роботи, проведені у 2018 році, дозволили розширити номенклатуру продукції заводу для потреб українського війська, збільшити фінансові показники підприємства та підвищити заробітну плату для всіх працівників харківського підприємства на 20%, а також проводити планову модернізацію виробництва з метою збільшення випуску продукції.


Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные