Новини та події

31.01.2019
Джерело: Defense Express

КП СПБ "Арсенал" розробив новий модуль для ПЗРК "Дует"

КП СПБ "Арсенал" розробив новий модуль для ПЗРК "Дует"
КП СПБ "Арсенал" розробили бойовий модуль "Дует", який адаптований для запуску різних ракет ПЗРК. Цей модуль має стати частиною перспективного вітчизняного мобільного зенітно-ракетного комплексу ближнього радіуса дії.

Про це в інтерв’ю Оборонно-промисловому кур’єру розповів вчений секретар, заступник директора "Казенного підприємства спеціального приладобудування "Арсенал" Олександр Клочко, повідомляє Defense Express.

Бойовий модуль "Дует" призначений для комплектування на різних типах наземних бойових машин (БТР, БМП та ін..) ракетами переносних зенітно-ракетних комплексів "Ігла", "Ігла-1", їхніх модифікацій, а також перспективними зразками, включно з перспективним вітчизняним ПЗРК "Колібрі".

Повнорозмірний макет бойового модуля "Дует" на стенді КП СПБ "Арсенал" на виставці "Зброя та Безпека-2018". Жовтень 2018 року

Такий модуль озброєний двома зенітними керованими ракетами та оснащений модернізованою системою охолодження наведення, що дозволяє, при потребі, випустити практично одразу обидві ракети по одній цілі й суттєво збільшити шанс її ураження.

Розроблений КП СПБ "Арсенал" комплекс здатен виявляти цілі на відстані до 5,5 км, а його час бойової готовності становить 5 секунд.

Такий модуль, з додатковим обладнанням, може бути встановлений на різні види легкої бронетехніки, безпілотні літальні апарати, чи стаціонарні блокпости.

Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные