Новини та події

22.11.2018
Джерело: УкрОборонПром

"Укроборонпром" сконцентрував всі тендери підприємств

"Укроборонпром" сконцентрував всі тендери підприємств
Це дозволяє підвищити прозорість закупівельної діяльності підприємств Концерну. Окрім того, концентрація та відкритість всіх тендерів є важливим елементом публічності закупівель, визначених міжнародною організацією Transparency International.

Закупівлі здійснюються через комерційний модуль електронного майданчика SmartTender, який акредитований в системі "ProZorro". Саме цей майданчик став переможцем відкритого конкурсу з відбору системи електронних торів, в якому брали участь 27 платформ.

Комерційний модуль SmartTender базується на принципах і підходах "Prozorro": повній прозорості і підзвітності, а також рівному і легкому доступі для бізнесу. Окрім того, ця система відповідає найвищим критеріям зручності, надійності, має сучасні системи обробки та зберігання даних, високу стійкість до кібератак та власну матеріально-технічну базу.

Зазначимо, що Концерном було скасовано кваліфікаційну процедуру для постачальників – перевірка контрагентів здійснюється лише внутрішніми підрозділами безпеки підприємств. "Укроборонпромом" також розроблено та затверджено новий Порядок моніторингу платежів. Ним радикально змінено підхід в моніторингу платежів, що пришвидшило здійснення оплат за укладеними договорами.

Читати ще

Отправить запрос
Все поля - обязательные